Zobrazených 1–24 z 850 výsledkov

Princess TOP Trendy (fialová)

5.61 
Chceš si vytvořit šatník podle vlastních představ? Knížka domalovánek se samolepkami z řady Princess Top je určena pro všechny, kteří chtejí být "trendy"!

Princess TOP Friends (zelená)

4.66 
Tato knížka-zápisníček z řady Princess Top ti nesmí chybět. Můžeš si do něj zapsat údaje o svých nejlepších kamarádkách, jejich narozeniny, zkusit si testy...

Princess TOP Friends (ružová)

4.66 
Tato knížka-zápisníček z řady Princess Top ti nesmí chybět. Můžeš si do něj zapsat údaje o svých nejlepších kamarádkách, jejich narozeniny, zkusit si testy...

Krumpli, papír, olló – Szilvia Torok

10.93 
Ha esik az eső, ha nincs kedvetek sehova menni, mert a legjobb otthon, ha te is mindent gyűjtögettek, mert jó lesz még valamire... akkor vegyétek kézbe ezt a könyvet, mert ennek segítségével a legegyszerűbb alapanyagokból nagyszerű kézműves projekteket hajthattok végre! Csinálhattok közös családfát szivacsnyomdával, állatkertet ujjlenyomatokból és lepréselt falevelekből, állatos tablót dekorgumiból, függődíszeket csomagolópapírból vagy megalkothatjátok magatokat zacskóbábból! A Krumpli, papír, ollóban az egész család együtt festhet, vághat, ragasztgathat, hogy aztán büszkén nézzetek végig a közös műveken és érezzétek, milyen jó együtt alkotni!

Sladké hry – 1000 samolepiek

6.56 
Uži si s touto knihou plnou úloh a aktivít skvelú zábavu pri kope činností spojených s kreslením, vyfarbovaním a nalepovaním viac než 1000 "sladkých" samolepiek. Môžeš ich použiť priamo v knihe alebo kdekoľvek inde! Uži si hodiny a hodiny zábavy!

Obrázkové hry pro volné chvíle

8.88 
Tato krabička plná zábavy obsahuje stíratelný fix a 50 oboustranných omyvatelných karet s více než 100 různých zajímavých úloh a her. Hodne zábavy!

Angry Birds: Terence zsebkönyve

2.19 
TERENCE a Nagy Ismeretlen a Morcos Madarak között, méghozzá szó szerint. Mindannyiuk közül ő a legtermetesebb. Senki sem ismeri igazán, mert még senkihez nem szólt egy szót sem. Nagyritkán hümment egyet vagy dörmög valamit, de soha nem beszél. Terence többnyire akkor bukkan fel, amikor a legkevésbé számítanak rá, s megelégszik azzal, ha szép csöndben meghúzódhat a háttérben.

Angry Birds: Matilda zsebkönyve

2.19 
MATILDA a Morcos Madarak békéltetője. Úgy gondolja, hogy mindenkinek harmóniában kellene együtt élnie, még a madaraknak és a malacoknak is. Viszont ha a Rosszcsont Malacok megpróbálják ellopni a tojásokat, az már más tészta! Olyankor előjön belőle az őrző-védő ösztön. Mikor kijön a sodrából, akkor bizony számolni kell vele!

Angry Birds: Jim, Jake és Jay zsebkönyve

2.19 
A KÉKEK - Jim, Jake és Jay - a legifjabbak a Morcos Madarak közül. Elvárják tőlük, hogy segítsenek a tojások őrzésében, de Piros még egyáltalán nem érzi úgy, hogy készen állnának a feladatra. Az ilyen vélemény ellenére, Jim, Jake és Jay puszta elevensége és éles esze elég, hogy legyőzzék a malacokat, ha harcra kerülne sor...

Barátnőm, Bori: Az évszakok – Kolektív autorov

3.25 
A Barátnőm, Bori foglalkoztatófüzet-sorozat ez a része óvodásoknak vagy iskolai előkészítő csoportba járó gyerekeknek segít ismereteket szerezni az évszakokról és rendszerezni azokat. A kicsik nyomon követik a természetben zajló változásokat, és a játékos fejlesztő feladatok által ismerkednek a növény- és állatvilággal. Kedvükre színezhetnek, vagy gyűjthetnek faleveleket és terméseket. A gyerekek sok izgalmas kérdésre kapnak választ , és mindezt játékos formában, hogy az ismeretszerezés szórakoztató élmény legyen számukra. - Játékos feladatok és színezők - Alapvető tudnivalók a természetről és az élővilágról - Pedagógusok által kipróbált fejlesztő feladatok

Angry Birds óriási színező és foglalkoztató könyv – Küldetés: Malacok ki az ólból!

7.31 
Játssz a kedvenc mérges madaraiddal és a tojáslopó mihaszna malacokkal! Elő a ceruzákkal és színezz! Oldd meg a trükkös feladatokat!

Ottova veľká kniha Predškolák – Kolektív autorov,Marie Tetourová

5.99 
Kniha skúsených autoriek pripraví vaše deti krôčik za krôčikom na školu. Získajú nielen potrebné všeobecné vedomosti, ale pomocou zaujímavých úloh, básničiek, rozprávok či hádaniek sa budú rozvíjať ich slovná zásoba, fantázia a tvorivosť. Naučia sa správne držať ceruzku a zvládnu uvoľňovacie cviky dôležité na prípravu správneho písania. Osvoja si názvy farieb, tvarov, základy slušného správania aj orientáciu v priestore a získajú aj základné matematické zručnosti.

Erdőn mezőn – Boglárka Nagy

1.54 
Kedves tavaszi témájú kifestőt ajánlunk piciknek,és nagyobb korú gyerekeknek. Sok feladat megoldása játékos formában.

Strawberry – omalovánka 21x21cm

2.61 
Tento produkt vede k rozvoji vnímání a prostorové orientace (přenos barev), rozvoj grafomotoriky při vykreslování objektů či v některých případech práce s grafomotorickými prvky typu šneci, obloučky, čárky atd.

Šikovníček – tvorím z papiera, vyrábam pečiatky

4.28 
Zhotov zaujímavý obrázok, pohľadnicu pre kamarátov alebo obal na knihu! Kniha plná zábavných nápadov aj pre tých najmenších umelcov. Stačí hárok papiera, noviny, baliaci papier alebo zvyšky tapety, lepidlo, nožnice, a môžeš tvoriť. Môžeš vytvoriť aj množstvo zaujímavých obrázkov pomocou zemiakových pečiatok alebo špongiovej tlačiarničky. Prehľadné inštrukcie a názorné ilustrácie sú kľúčom k vydarenému zhotoveniu všetkých nápadov.

1000 veľkonočných samolepiek

6.56 
Kniha 1000 veľkonočných samolepiek, obsahujúca zaujímavé námety a zábavné činnosti, zaručuje celé hodiny zábavy pre malé deti!

Csodapónik – Kolektív autorov,Corina Beurenmeister

4.93 
Szia, kedves alkotóművész! Vedd elő a színes ceruzáidat, színezd ki a képeket, és ragaszd a helyükre a matricákat! Máris kész az óriásposzter! A kivehető óriásposzterekre ragasztható matricák mellett színezni való is van a füzetben. - 8 kifestőlap - 40 matrica - 82x58,5 cm színes poszter 4 éves kortól ajánljuk

LEGO 5. – Legends of Chima: Vigyázz, kész, ragassz! – Csapdában

8.00 
Chimában ezer éven át béke uralkodott. Chima törzsei barátságban éltek egymással, mígnem egyikük megpróbálta kapzsi mancsát rátenni az értékes CHI-re... Készülj fel egy Chima földjén játszódó bámulatos kalandra! Ebben a szuper-szórakoztató könyvben sokféle játékot, megfejtésre váró kirakóst és egy csomó lélegzetelállító matricát találhatsz, amelyeket a füzet lapjain használhatsz fel.

Kalózok – Kreatívkönyv – Andrea Pinningtonová

12.43 
A legizgalmasabb kreatívkönyv minden kalóz számára: színező és rajzoló feladatok, rejtvények, útvesztők, elkészíthető kalózkellékek, történetek és játékok várnak minden kalandvágyó ifjút! Ezeket is megtalálod a könyvben: - kalózmintás dekorpapír - matricák és kihajtható oldalak - kalózos sablonok.

Foci – Sandra Schmidt

4.93 
Szia, kedves alkotóművész! Vedd elő a színes ceruzáidat, színezd ki a képeket, és ragaszd a helyükre a matricákat! Máris kész az óriásposzter! A kivehető óriásposzterekre ragasztható matricák mellett színezni való is van a füzetben. - 8 kifestőlap - 40 matrica - 82x58,5 cm színes poszter 4 éves kortól ajánljuk