Zobrazených 1–24 z 1021 výsledkov

Szent történelem – Jonathan Black

16.93 
Az iskolában világi történelmet tanulunk. De mi van akkor, ha a vallásnak van igaza? A Szent történelem emberek, angyalok és más fejlett intelligenciák közötti találkozások epikus bemutatása a teremtéstől egészen a modern kor természetfeletti eseményeiig. Alternatív történelem, ... Folytatás ›› amelyben a híres férfiakat és nőket angyalok és démonok irányítják. Ez a lenyűgöző történeti elbeszélés összehozza Krisna, Mózes, a Buddha, Illés, Mária és Jézus, Mohamed, Szent Johanna, Abraham Lincoln és a különféle angyalok legendáit az afrikai, az indián és a kelta hagyománnyal. Elképesztő mennyiségű misztikus összefüggés szövi át: nemcsak az asztrológia és az alternatív orvoslás, hanem a jelentős irodalmi és művészeti mozgalmak, a hivatalos tudomány és vallás, továbbá a mai film, zene és irodalom gyökereit is megismerjük. Utunk során A Gyűrűk Urának Gollamjával, Hófehérkével, David Bowie-val, Terrence Malickkal és David Foster Wallace-szal is találkozunk. A Szent történelem igaz történetekből épül fel, ugyanakkor ezekről is szól. Történetekről, amelyek megmutatják az emberi tapasztalat olykor feledésbe merült oldalát, a titokzatos mintákat és misztikus nyomokat, és segítenek, hogy saját életünkben is felismerjük a természetfölötti kéznyomát. A(z) Szent történelem (Könyv) szerzője Jonathan Black.

Az ember szellemi központjai – Manly Palmer Hall

4.75 
Mindenkinek, aki jártas az ezotériában és az okkult tanokban, annak tudnia kell, hogy a valódi spiritualitást nem a szélsőségek és nem is a túlzások útján érheti el. Azok, akik azáltal próbálnak aszkétákká válni, hogy elvonulnak a világtól és elvetik a világ problémáit, akik böjtölnek, akik a mindennapos létezés problémáját figyelmen kívül hagyják, azok nem érhetik el, ugyanis az utolsó vizsgálatnál, csupán az teremt tartós jót, ami természetes és harmóniában van a józan ésszel. Ezen kívánalmak felismerése okoz ma oly sok félreértést az okkultizmussal és az ezotériával kapcsolatban. Az emberek a tisztánlátás erejét szeretnék kibontakoztatni és a boldogság, a béke és az önző élvezet Nirvánájába szeretnének belépni. Azt hiszik, hogy az okkultizmus megoldja helyettük a problémáikat. Mindez helytelen, mivel senki sem érheti el az okkult képességeket, aki nem adta fel először a földi boldogág vágyát és bizonyította bátorságát és képességét, hogy uralja a problémákat, melyek a halandó szférában körülvették.

Změnte své myšlenky, změňte svůj život – Wayne W. Dyer,Ondřej Klabal

17.81 
Pět set let před narozením Ježíše ce starověké Číně pověřil bůh Lao-c‘, aby hlásal verše, jež jsou považovány za konečný výklad smyslu naší existence. Klasický text těchto 81 veršů s názvem Tao te ťing či Skvělá cesta nabízí vyvážené, morální, duchovní rady a návodypro blaho člověka. Tao te ťing – nevysychající studnice moudrosti Dr. Wayne W. Dyer v této knize přezkoumal stovky překladů Tao te ťing a napsal 81 pojednání o tom, jak moudrosti Lao-c‘ využít v dnešním moderním světě. Obsahuje všechny verše Tao sestavené podle Waynova výzkumu. Každá kapitola je určena pro život ve znamení Tao. Změňte svůj život díky Tao te ťing stejně jako autor Wayne strávil čtením, výzkumem a meditováním nad sdělením Lao-c‘ celý rok a říká: „Toto je kniha, která navždy změní způsob, jakým pohlížíte na svůj život, a výsledkem pro vás bude život v novém světě v souladu s přírodou. Psaní této knihy mě navždy změnilo. Nyní žiji v souladu s přírodou a smysl života spatřuji v klidu a míru, jaký jsem ještě nikdy nezažil. Jsem na tento současný výklad Tao te ťing hrdý a nabízím vám příležitost ke stejné změně, jakou jsem prošel i já.“

A mennyország felfedezése – Alexander Eben,Kolektív autorov

10.11 
További bizonyítékok! A Mennyország létezik szerzőjétől. Kik vagyunk igazából, és mi a valódi küldetésünk? A mennyország létezik szerzője letűnt korok bölcseivel, modern természettudósokkal és azokkal a hétköznapi emberekkel karöltve írta meg ezt a könyvet, akik mélyen spirituális élményeik során ráébredtek, hogy a mennyország tényleg létezik, mi pedig valójában kozmikus lények vagyunk. Amikor A mennyország létezik megjelent, néhány olvasó azt írta Dr. Eben Alexandernek, hogy szerintük a halálközeli élménye lehetetlenség. Ugyanakkor sokan írtak neki arról is, hogy a története összhangban áll a saját élményeikkel. Dr. Alexandernek ez segített rájönni, hogy ha megosztja a történetét, az sokaknak lehetővé teszi, hogy elhiggyék, amit őseink konkrétan tudtak: az életnek és az univerzumnak mélyebb jelentősége van a földi létezésünknél. Dr. Alexander több ezer olyan emberrel találkozott és levelezett, akikre hatással volt a története. Továbbá abba is beleásta magát, hogy mit mondanak a világ nagy vallásai és filozófusai arról, hogy a lélek túléli a halált. Mélyen meglepte, hogy a múltnak ezek a hangjai milyen gyakran állnak összhangban azzal, amit a jelenkor hétköznapi szereplőitől hall. A mennyország felfedezésében megoszt néhányat azon történetek közül, amelyeket az emberek meséltek el neki, és feltárja az összefüggéseket közöttük, és aközött, amit világunk spirituális hagyományai állítanak a lélek útjáról. A mennyország felfedezése megmutatja, hogyan feledtük el azt, amire most végre kezdünk rájönni: hogy kik vagyunk igazából, és mi a valódi küldetésünk.

Cesta do neznáma – Murko Miuch

14.25 
Kniha, ktorú práve držíte v rukách vonia kvetmi japonskej sakury, dunajskou hmlou, fatranskými lúkami a sviežosťou horského vzduchu. Je v nej esencia ducha samurajov i pastierskej duše. Je to sprievodca pre večných pútnikov a spoločník pre odvekých hľadačov.

Ezernyi ajándék – Ann Voskampová

9.33 
Ébredj rá az ezernyi áldásra! Az Ezernyi ajándék arra hív, hogy hagyjuk ott a büszkeség, a félelem és az ökölbe szorított kézzel irányítani akarás kiaszott földjét, és vessük magunkat Isten karjaiba, aki túlcsordulásig tölti meg poharunkat. Ann Voskamp felfedi előttünk saját kegyelmi pillanatait, és közben szelíden tanítgat, hogyan kell fájdalmunkat költészetté formálva igei módon megsiratni veszteségeinket; tudatosan a radikális hálaadás életmódját választani; és lelassítani, hogy megragadhassuk Istent az adott pillanatban. Az Ezernyi ajándékot nem elég könyvként elolvasni; szinte könyörög, hogy egyfajta dinamikus, interaktív ábécéskönyvként fogadjuk. Olyan igazságokkal való találkozásra hív, amelyek feltárják Isten örömének mélységeit, és örökre átformálják életünket.

Magická sila sviatkov – Denisa Fulmeková

11.35 
Kniha mapuje osem najznámejších sviatkov v kolobehu roka – Hromnice, jarnú rovnodennosť, letný slnovrat, začiatok zberu úrody, jesennú rovnodennosť, predvečer Sviatku všetkých svätých, zimný slnovrat. V jednotlivých kapitolách vysvetľuje autorka ich pozadie, pohanskú i kresťanskú tradíciu, povery a pranostiky, ktoré sa k nim viažu, typické jedlá, zvyky, rastlinu, ktorá je pre ne charakteristická a tiež magický rituál na oslavu meniacej sa prírody. Kapitoly o sviatkoch sa striedajú so samostatnými časťami o rôznych magických predmetoch a nadprirodzených bytostiach, ktoré so sviatkami súvisia. Spisovateľka Denisa Fulmeková (1967) sa netají svojou záľubou v ezoterike, keďže okrem fejtónov, básní či románov (z viacerých spomeňme aspoň knihy Dve čiarky nádeje, Jedy, Topánky z papiera alebo Posledná polnoc v Pivonke) vydala aj úspešnú príručku o tajomstvách tarotových kariet (Tarot – 78 krokov k tvorivejšiemu životu) a knihu Magická sila bylín (Vydavateľstvo SLOVART, 2014). Kniha o magickej sile sviatkov je pokračovaním autorkinho bádania prírodno-magických vecí.

Frekvence lásky – Gabriela Čanigová

8.36 
Autorka se zabývá problematikou lásky. Láska je v každém z nás. Jen ji někdy nemůžeme najít, cítit, anebo vůbec pochopit smysl a význam toho, co vlastně láska je. Ve chvíli, kdy se naučíme mít rádi sami sebe, můžeme milovat i ostatní. Pokud to dokážeme, zvítězili jsme, pokud ne, pak se nám ve vztazích dařit nebude a slovo láska nenaplní svůj význam.

Médium Michaela – Libuše Steckerová

11.07 
Odešel vám z tohoto světa někdo, koho jste milovali nade vše? Přestaňte se trápit tím, že je navždy pryč z vašeho života, utřete si slzy a otevřete knihu Médium Michaela. Hned po přečtení prvních řádků zjistíte, že je všechno jinak. Tato kniha vás vyvede ze zármutku. Autorka napsala tuto knihu pro všechny, kteří se zajímají o život po smrti. Podělí se s vámi o vše, co se díky své dceři Michaele, která je mluvícím médiem a milým duším, které jim pootevřely dveře do jejich světa, dozvěděla. Kniha udělá radost vám všem, kteří se chcete dozvědět, jak se vašim milovaným, kteří již zemřeli, žije nahoře, jak vás navštěvují a ochraňují. Dozvíte se také něco z Míšina života, kdy se pohybovala ve světě tanečnic u tyče. O proklínání a černé magii a jak se jí bránit. Přeji vám krásné zážitky s touto knihou. Libuše Steckerová.

Mystika raného kresťanstva – Jozef Daniš

9.15 
Žiadne iné slovo nie je zahalené takým tajomstvom ako slovo mystika. Keď sa rozpráva o mystike, mnohí si predstavujú ničo tajomné, zahmlené, neskutočné a vzdialené od konkrétneho reálneho života. Príčinou je aj to, že väčšina ľudí spája mystiku s rôznymi mimoriadnymi skutočnosťami ako zjavenie, videnie, extáza, levitácia alebo stigmatizácia.

Výklad z ruky – Praktická cvičení – 3. vydání – Christiane Eisler-Mertzová

8.88 
Výklad z ruky slouží odedávna v mnoha kulturách jako osvědčený způsob k odhalení tajemství našeho minulého i budoucího osudu. V liniích, rýhách a znameních na rukou i ve tvaru dlaní a prstů se skrývají jednou provždy dané schopnosti, dovednosti či utajený talent. Tato knížka vás provede krajinou ruky, ukáže vám, jak správně číst a interpretovat hlavní a vedlejší linie rukou, a tak se dozvědět mnohé o sobě i druhých.

Thovt – brány Atlantidy – Kerstin Simoné

13.30 
Bájná Atlantida – země, již většina z nás nosí v hlubinách svého nitra a jež čeká na to, aby ji lidstvo probudilo. Ve druhém dílu svých poselství Thovt připomíná, že většina z nás jsou někdejšími obyvateli Atlantidy. Podle něj jsme zde v této době proto, abychom společně se Zemí dokončili dílo vzestupu. Prostřednictvím Kerstin Simoné předává Thovt dnešním zájemcům o dávná tajná učení metody, jak se vysvobodit ze zažitých vzorců společenského chování a jak si vytvořit opravdový vztah k sobě i ke svému okolí. Nezanedbatelnou součástí tohoto procesu je vyvážení vlastních vnitřních disharmonií a vyléčení fyzického těla. Thovt seznamuje čtenáře s atlantským Chrámem uzdravení, jehož léčivé frekvence si na sobě může každý vyzkoušet, a díky nimž může rovněž uvést do souladu své tělesné funkce. Při čtení tohoto textu se před vámi odemknou iniciační chrámy minulých dob. Spatříte a procítíte průběh zasvěcení tehdejších adeptů okultních nauk. Dozvíte se, co jsou doopravdy Síně Amenti; kdy a jak je do nich možné vstoupit; jak s vesmírnými zákony zacházejí vědomí lidé, ba jakým způsobem je ve svůj prospěch můžete využívat i vy. Tato kniha „se dostane“ mnohým čtenářům pod kůži; vzbuzuje pozitivní, ale v prvních okamžicích možná i nepříjemné pocity z hlubokého poznání. Pro čtenáře je nenucenou výzvou, aby ve svém srdci a duchu opětovně i radostně rozžehli plamen Atlantidy a prošli branami do dalších dimenzí.

Nová Zem – Eckhart Tolle

12.23 
Kniha Nová Zem odhalí našu duchovnú nevedomosť. Hlavným hrdinom tejto nevedomosti je naše ego. Egoická myseľ. Pretože v každej myšlienke - každej spomienke, interpretácii, názore, pohľade, reakcii, emócii sa skrýva pocit seba - Ja (ego). To je duchovná nevedomosť. Naša myseľ a jej obsah je samozrejme podmienený minulosťou: našou výchovou, kultúrou, rodinným zázemím a ďalšími faktormi. Základ väčšiny činností našej mysle spočíva v neustále sa opakujúcich a pretrvávajúcich myšlienkach, emóciách a reakciách, s ktorými sa stotožňujeme najviac. Obsah ega sa líši od človeka k človeku, ale štruktúra ega je vždy rovnaká. Inými slovami - rozličné egá sa líšia iba na povrchu. V čom sú rovnaké? Žijú zo separácie a identifikácie. Pokiaľ žijete svoj život prostredníctvom mysľou vytvoreného Ja, ktoré sa skladá z myšlienok a emócií - čo je ego - základ vašej identity je váš život ilúziou, pretože myslenie a emócie sú vo svojej podstate veľmi prchavé a pominuteľné. Takže každé ego neustále bojuje o prežitie a neustále sa bráni a zväčšuje... snaží sa chrániť samé seba a rozpínať sa. Keď to pochopíme, začneme sa zaujímať o nový svet. O svet lásky. O príjem tvorivej sily vesmíru. Keď s nadšením prekonáte prekážky v podobe nepriaznivých situácií, alebo ľudí neochotných spolupracovať a boj s nimi transformujete do prijatia, to bude začiatok Novej zeme. „A videl som nové nebo a novú zem“, píše sa v Biblii. Základom novej zeme je nové nebo - prebudené vedomie.

Dalol a föld – Reinhold Stecher

9.14 
Könyvünkben a jóakaratú embereknek szeretnénk reményt és bátorítást adni a mai nehéz időben. A szívek átalakítására, az igazi értékek keresésére és megvédésére szeretnénk buzdítani. A jó legtöbbször nagyon halkan - piani vagy pianissimo - zendül meg világunkban, de meg ... Folytatás ›› kell hallanunk és föl kell erősítenünk ezt a hangot. A szeretet dala a bizonyság arra, hogy földünkön az életnek van esélye, nem pedig a halálnak. A(z) Dalol a föld (Könyv) szerzője Reinhold Stecher.

Veľký rozvod 3. vydanie – C.S. Lewis

10.36 
Kniha vychádza v rámci novej edície kníh C. S. Lewisa, v ktorej budeme postupne publikovať všetky významné diela C.S. Lewisa. C. S. Lewis nás pozýva na výlet do Neba a Pekla. Používa svoj rozprávačský talent, aby nám podal alegorický príbeh o ceste autobusom, ktorý premáva medzi Peklom a Nebom. V istom zmysle v nás snaha spojiť nebo s peklom do manželského zväzku prebýva odjakživa. Zakladá sa na presvedčení, že život nás nikdy nestavia pred nevyhnuteľné „buď – alebo“. Inými slovami, na presvedčení, že ak má človek schopnosti, trpezlivosť a (predovšetkým) dostatok času, vždy nájde spôsob, ako dosiahnuť obe alternatívy. Domnievame sa, že obyčajným vývojom, postupnými úpravami alebo zušľachťovaním nakoniec premeníme zlo na dobro, a že nikto po nás nebude chcieť, aby sme definitívne odhodili všetko, čo by sme si radi ponechali. Toto presvedčenie považujem za katastrofálny omyl. Nemôžeme si brať všetku svoju batožinu na všetky cesty. Dokonca aj naša pravá ruka alebo pravé oko môžu byť z tých vecí, čo budeme musieť na niektorej ceste zanechať. Zlo je možné napraviť, no nikdy sa nemôže „vyvinúť“ v dobro. Čas ho nezahojí. Zlé kúzlo musí byť zlomené, krok po kroku je potrebné „spätne odriekať zaklínadlo v mene oslobodzujúcej moci“. Inak to nejde. Vždy je to „buď – alebo“. Ak trváme na tom, že si ponecháme peklo (alebo dokonca len Zem), neuvidíme nebo. Ak prijmeme nebo, nebudeme si môcť ponechať ani tie najmenšie a najintímnejšie suveníry z pekla.

Moje cesta do Ameriky – Martina Blažena Boháčová

10.40 
Když jsem odjížděla do Ameriky, moc se mi nechtělo. To jsem ještě nevěděla, jak zajímaví lidé, zajímavá místa, mě tam čekají. Prožila jsem neuvěřitelné věci. Po duchovní stránce mě Amerika zcela změnila. Otevřelo se mi tam témata vzorců duše, o kterých píšu knihy. A hlavně jsem se setkala poprvé s tím, že žijeme ve více dimenzích. Potkala jsem tam sama sebe, viděla jsem, jak žiju v jiné dimenzi. Byla jsem velmi překvapená z těch světů, které existují paralelně kolem nás. Zatímco tady v tomto světě jsem spisovatelka, která začíná, tak v tom paralelním světě, který jsem poznala, už jsem byla známou spisovatelkou. Měla jsem možnost se seznámit s tím, že existuje ještě další dimenze, jenže tam jsem ještě nebyla vpuštěná. Když jsem se vrátila z Ameriky, tak jsem nevěděla, jestli si mohu o paralelních světech povídat, anebo jestli o nich mohu psát. Měla jsem obavy, co na to lidé. A potom jsem najednou zjistila, že paralelní světy, jsou předmětem vědeckého výzkumu. A tak jsem se rozhodla napsat o svých zkušenostech knihu.

Alchymie vysvětlená na svých tradičních textech – Eugene Canseliet

15.52 
Eugene Canseliet je většině čtenářů znám jako spolupracovník a následovník adepta Fulcanelliho, který k vydání připravil a opatřil předmluvami jeho knihy Tajemství katedrál a Příbytky filosofů. Touto dlouho očekávanou knihou, která je výsledkem Canselietovy celoživotní práce v laboratoři, chtěl autor poskytnout vodítko pro všechny vážné zájemce o studium hermetismu a alchymickou praxi.

A mennyország üzenete – Liselotte Baertz,Lóránd Ladányi

6.03 
Német nyelvterületen Liselotte Baertz az egyik legtapasztaltabb terapeuta és bölcsességoktató. Immár harminc éve vezeti az embereket a szellemi útjukon, és amikor eljön az idő, elvezeti őket világunk küszöbére, a fény birodalmába is. Spirituális művei révén mindig kitárta a belső világba nyíló kaput, és behatolt az élet és a halál titokzatosságába. Mélyenszántó tapasztalataiból merítve könyveiben alapos részletességgel ábrázolja az élet, a halál és az újjászületés teljes folyamatát. Ebben az összefüggésben is említést tesz az angyalok szerepéről. Rámutat arra, hogy a magasabb lények határozzák meg az életünket és a halál számunkra csupán nehezen elképzelhető bölcsességgel ér fel. Senki sincs egyedül! A legnehezebb órákban az élet és a halál angyalai oltalmazó kezet nyújtanak védenceiknek. Liselotte Baertznek sikerült a nagy titkot elhoznia erre a világra, majd abból kivonnia. Ennek köszönhetően ezt a világot is és a másik világot is egy kicsit áttekinthetőbbé és érthetőbbé tette. Ez a könyv nem csak tudást és betekintést, hanem mindenekelőtt menedéket és reményt nyújt. Ez az a könyv, ami bizonyosságot ad arról, hogy az ember soha nincs egyedül. Az élet és a halál szellemi vezetője. A Halottak Nyugati Könyvében igazi ezoterikus tudásra leltek.

Jak vnést do svého života více lásky – Eileen Caddy,Platts David Earl

13.31 
Tato kniha Vás zve k tomu, abyste se vědomě a svobodně rozhodli, že vnesete do svého života více lásky, a pomůže vám tohoto cíle dosáhnout tím, že vás krok za krokem povede a poskytne vám všechny potřebné informace.

My, ľudské bytosti – Igor Nopp

7.13 
Slovenský autor predkladá svojské názory na zmysel a pôvod ľudského života, na náš duchovný vývoj, na človeka ako komplexnú fyzicko-duchovnú bytosť. "Duša je dočasne zmutovaná, adaptovaná bytosť Univerza v ľudskom tele, v hrubej hmote. Je nabitá modelmi správania sa v konštantných situáciách, ktoré sú typické pre hostiteľskú ľudskú bytosť. Je nabitá energiou typickou pre toho, koho život žije."

Plejádská světelná zasvěcení 2. – Christine Day,Václav Březina

16.44 
Plejáďané nazývají naši současnou dobu novým úsvitem, obdobím, kdy máme propustit své třídimenzionální iluze, jež vycházejí ze strachu, a vědomě se sladit s novým čtyřdimenzionálními a pětidimenzionálními energiemi, které jsou v součastné době na naši planetu ukotvovány. Jak můžeme žít podle plejádských klíču pro život a využívat je na cestě ke svému osvícení? Tato druhá kniha Christiny Day, která byla přijata prostředníctvím channelingu, je duchovní a současně praktickou mapou, jež vám pomůže se orientovat v současné náročné době plné změn a zvládat ji s lehkostí. Diky jasným a srozumitelným informácím v této knize: - Porozumíte součastným změnám na Zemi a tomu, co přijde - Aktivujete dohody, které jste učinili před svým příchodem na Zemi a které vám pomohou naplnit vaše poslání - Naučíte se používat postupy a posvátné zvuky, jenž vám umožní pracovat v energetické matrici kruhů obilí, předají vám hluboké poznání a zprostředkují vám důležté energetické aktivace - Objevíte podrobné a názorné postupy pro práci s energií přírodních sil Zemé prostředníctvím telepatického spojení a telepatické komunikace s duchovními říšemi a se všemi spříznenými energiemi ve Vesmíru, jenž vám budou pomáhat.

Modelování budoucnosti – Vitalij Gibert

10.36 
Autor předává ve své knize všem, kdo mají zájem o pozitivní změny, své zkušenosti s radikální cestou ke šťastnému, tvořivému, duchovně zralému životu. Své myšlenky a rady dokládá příklady ze života, podobenstvími a anekdotami. Vypráví jednoduše a jasně: jeho slova mají velkou sílu a uvedené příběhy jsou skutečné, inspirativní a velmi přesvědčivé. Uvést jeho filozofii do praxe vám pomohou rozmanitá meditační cvičení. Prostě – ať už se momentálně nacházíte v jakkoliv neuspokojivé situaci, hned teď máte možnost takzvaně přehodit výhybku a vyrazit do své cílové stanice!

Éterické tělo – Andrea Dubai

8.73 
Éterické tělo je součástí bioenergetiky člověka a vytváří most mezi hrubou hmotou a energetickými vibracemi. Jemnohmotný (duchovní) svět není od našeho známého reálného světa oddělený; prolíná se s naším hrubohmotným světem a oba se navzájem s různou intenzitou ovlivňují. Éterický svět, to je především neustálé proudění energie, neustálé změny a očišťování. Je třeba věřit svým jemnohmotným tělům až do okamžiku, kdy si uvědomíme, že se stále jedná o hmotu: sice na vyšší vibrační úrovni, ale stále je to hmota a skutečné Já je skryto někde za ní... Slovenská autorka ve svém textu předkládá unikátní a komplexní soubor poznatků, tipů i cvičení, jež jsou všechny ověřené praxí. Její práce zahrnuje kromě jiného tato témata: vznik a zánik éterického těla, proudění éterické energie, propojení éterického těla a hrubohmotných orgánů, vliv hormonů na éterické tělo, dobíjení a odběr energie, uchovávání vzpomínek a traumat v éterické paměti, uchovávání informací z minulého života, interakce éterického těla s okolním prostorem, čakry, vnímání éterického pole smysly, jasnozřivost, relaxace, meditace, ochrana před energetickými vlivy, čtení aury, programování éterického těla, přenos energie a informací.

Sláva, bohatstvo a ambície – Osho Rajneesh

7.59 
Vyraziť do sveta, zarobiť veľa peňazí, všetkých ohromiť a zapísať sa do dejín… Stalo sa aj vám, že ste zatúžili po niečom podobnom? Považujete niečo z toho za cieľ svojho života? Potom nerozvíjate vlastný potenciál. Snažíte sa byť tým, čo od vás očakávajú druhí, ale to vám nepomôže dosiahnuť pocit uspokojenia. A ak nie ste spokojní, vaša myseľ logicky hovorí: „Možno treba dosiahnuť viac, mal by si pridať.“ A tak sa za tým ženiete. Spoločnosť oceňuje úspech a to vás utvrdí, že ste na správnej ceste. Akonáhle však dosiahnete, čo ste si vytýčili, nepocítite spokojnosť. Niečo vám stále chýba. Ocitli ste sa v bludnom kruhu. Ale ako z toho von? Nemusíte sa ničoho zbavovať. Stačí, keď porozumiete, akú úlohu tu zohráva vaša myseľ.