Zobrazených 1–8 z 103 výsledkov

Az idegenlégió – Richárd Margitay,Zsolt Margitay

3.36 
Ez a könyv azoknak a nagyszerű magyar labdarúgóknak a pályafutását mutatja be, akik külföldön jelentős, sokszor világrengető sikereket értek el, s játékukkal hírnevet szereztek önmaguknak és dicsőséget hazájuknak. A Margitay testvérpár újabb munkája tehát mindazoknak a gyerekeknek és szülőknek szól, akik igazi nemzetközi labdarúgó karrierről álmodnak.

A Premier League története 10 mérkőzésben – Jim White

13.54 
Milliók követik figyelemmel Ankarától Zanzibárig. A legkiválóbb labdarúgók lépnek pályára hetente egy világbajnokságnak is beillő küzdelemben. Az angol labdarúgás mindössze 20 év leforgása alatt az ország szégyenfoltjából a legfontosabb kulturális exportcikkévé vált. A legerősebb bajnokság, világsztár játékosok, rengeteg drámai mérkőzés ez Földünk sportviadala ez a Premier League.

Zlatan Ibrahimović – A szurkolói könyv – Adrian Besley

10.93 
"Mind a tizenegy poszton tudok játszani, mert egy jó játékos a pálya minden pontján megállja a helyét." A Zlatan Ibrahimović - A szurkolói könyv felidézi a svéd szupersztár pályafutásának legcsodálatosabb pillanatait, leghíresebb góljait, és végigkíséri hihetetlen karrierjét a válogatottban, valamint a Malmö, az Ajax, a Juventus, az Internazionale, a Barcelona, a Milan és a Paris Saint-Germain csapatában.

Neymar – Luca Caioli

14.58 
Neymar da Silva Santos Júnior a világ futballjának legújabb szupersztárja, a brazil válogatott és az FC Barcelona üdvöskéje. Sokan máris az új Pelének nevezik, ő az a brazil játékos, akinek mindenki kíváncsi a játékára. A Santossal három paulista bajnoki címet nyert és kétszer ... Folytatás ›› Dél-Amerika legjobb játékosának is megválasztották mielőtt 2013-ban a Barcelonához szerződött, hogy Lionel Messivel közösen újabb sikerekre vezesse a katalán csapatot. A szerző Neymar barátaival, szeretteivel, edzőivel és csapattársaival készített interjúkon keresztül mutatja be a fiatal csatár élettörténetét a gyerekkorától, az első csapataitól kezdve a Santossal és a brazil válogatottól elért sikereken át egészen Barcelonába érkezéséig. A(z) Neymar (Könyv) szerzője Luca Caioli.

Az El Clásico – Zsolt Margitay,Richárd Margitay

4.71 
Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Alfredo di Stéfano, Kubala László, Puskás Ferenc... Mi a közös bennük? Minden igazi focirajongó tudja, hogy ők mindannyian a Real Madridban vagy a Barcelonában fociztak vagy játszanak ma is. Az El Clásicónak, a rangadók rangadójának több mint százéves ... Folytatás ›› története elevenedik meg a Margitay fivérek könyvében az első, 1903-as találkozótól napjainkig, amikor - csodák csodája - a két szuperklub egymás közötti mérlege még mindig közel döntetlenre áll. Az érdekes és értékes archív fotókkal illusztrált könyv függelékében megtalálható a Barcelona-Real Madrid mékőzések teljes dokumentációja 2014-ig, a győzelmi statisztikák, az edzők, az elnökök, és azoknak a világklasszisoknak a listája is, akik mindkét nagy csapatban játszottak. Focirajongóknak kihagyhatatlan! Második, bővített kiadás. A(z) Az El Clásico (Könyv) szerzője Margitay Richárd, Margitay Zsolt.

FIFA Világbajnokság Brazília 2014

10.93 
"A FIFA 2014-es brazíliai világbajnokságának hivatalos kézikönyve, a labdarúgás legnagyszerűbb tornájának minden részletre kiterjedő, hiteles beharangozója, mely a benne található lenyűgöző fotók és a csapatokról, valamint sztárjátékosaikról készített szakértői elemzések révén nélkülözhetetlen olvasmány minden szurkoló számára. Könyvünk ezen felül bemutatja a stadionokat, a rendező városokat, valamint a világbajnokságok történetét, a kitölthető programfüzet segítségével pedig nyomon követhetjük a torna alakulását." (a Kiadó)

Zákony fotbalové džungle – Novela 2012 – Felix Boom,Pavel Skramlík

6.71 
Knížka Zákony fotbalové džungle – Novela 2012 je o fotbale a nachází se na hraně černého humoru a vážného napomenutí, že fotbal je zrcadlem společnosti, jež nevzkvétá a neočišťuje se. Je džunglí, v níž se dobře vede mafii. Poprvé vyšla v roce 1998 ve formě zákoníku se 196 paragrafy ve 12 hlavách a vzbudila nevěřícné reakce. Byla považována za parabolu přemrštěného humoru. Její obsah byl „z gruntu“ zásadně přepracován, forma zákoníku vypilována a zdokonalena ve smyslu právního slovníku i ve prospěch českého humoru. Proto je považována za novou knihu, nikoliv za reedici. I když jakkoliv není ideální spojení slov humor, zákony, korupce, prodávání zápasů, ovlivňování výsledků, sázení, mafie, tak tyto pojmy do sebe zapadají. V roce 2004 se ukázalo, že holá skutečnost v českém fotbale je ještě daleko divočejší, než byla v roce 1998. Po malém přechodném útlumu nepravostí zjišťujeme v roce 2012, že jsme nejenom zpět v roce 2004, kdy vypukla aféra s odposlechy rozhodčích a funkcionářů, ale i hlouběji. Zákony fotbalové džungle fungují globálněji a rafinovaněji s výživnou podporou nadnárodních sázkových gangů na vzdálených serverech díky masivní „internetizaci“ všech struktur, včetně zločineckých. To je podstatná novinka proti roku 1998, kdy byly Zákony napsány poprvé. A nyní jsou také všichni aktéři džungle „voraženější“. Zákonitosti přesto existují. Proto musela vzniknout Novela 2012 jak se sluší a patří na spořádaný zákoník.Autorem Zákonů fotbalové džungle – Novela 2012 je sportovní publicista a spisovatel Pavel Skramlík (autor verze z roku 1998), který od roku 2010 používá pseudonym Felix Boom. Novela Zákonů fotbalové džungle je nutnou reminiscencí Felixe Booma za Pavlem Skramlíkem, proto jsou uvedeni jako dva autoři.

Mourinho – Patrick Barclay

14.58 
Ebben a könyvben Patrick Barclay számos anekdotával fűszerezve tárgyalja a Mourinho-történetet: kitér a rettenthetetlen menedzser négy országban átélt kalandjaira, a megnyert rengeteg trófeára, gyakran óriási felzúdulást keltő nyilatkozataira és megszólaltatja játékosait, edzőtársait, barátait, ismerőseit. Ez a könyv zseniális portrét kínál korunk egyik legkiválóbb futballmenedzseréről, aki 2013 nyarán újra visszatért korábbi sikerei egyik színhelyére, a Chelsea stadionjába.