Vladimír Horecký
Pomazánky – Vladimír Horecký,Zdena Horecká
Múčniky a múčne jedlá – 500 receptov – Vladimír Horecký,Zdenka Horecká
Tradičná babičkina kuchárka 1 – Vladimír Horecký
Zemiaky sú nenahraditeľnou surovinou v každej kuchyni. Sú nízkoenergetické a ľahko stráviteľné. Pre ich širokú použiteľnosť ich právom označujeme ako náš druhý chlieb. Môžeme ich pripravovať ako prílohu k hlavnému jedlu, ale aj ako hlavné jedlo alebo z nich vykúzliť chutný múčnik. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur hendrerit dui vel eleifend sollicitudin. Phasellus convallis magna non dui aliquet aliquet. Phasellus ac consequat ligula. Praesent orci nisi, porttitor maximus hendrerit et, elementum vitae elit. Sed est justo, sollicitudin eu metus sit amet, tempus consequat massa. Ut volutpat magna sit amet metus aliquam facilisis. Sed ac nibh id est viverra commodo. Donec luctus quis eros vel placerat. Vivamus tempus imperdiet tellus, convallis ornare velit. Maecenas metus leo, tempus eget vehicula eget, dignissim ac sem. Vivamus et venenatis mauris. Suspendisse vulputate tellus id mi tempus scelerisque. Donec sed finibus sapien. Vestibulum tempus magna a magna pretium venenatis non eu lorem. Morbi ligula erat, gravida et ultrices quis, cursus in metus. Donec volutpat cursus ex, eu rutrum dolor vulputate vel. Morbi varius est id orci dignissim congue. Etiam euismod leo sed arcu maximus, a suscipit nisi convallis.
Varíme a pečieme – Vladimír Horecký,Zdenka Horecká
V tejto knihe z novej edície malých kuchárskych kníh nájdete 90 receptov na všetky typy jedál ? na šaláty, predjedlá, nátierky, polievky, na hlavné jedlá z mäsa, hydiny, diviny, rýb, zo zeleniny, cestovín a zemiakov. Aby bola ponuka kompletná, na konci knihy autori pripojili aj zopár receptov na jednoduché múčniky.
Praktická kuchárka – Vladimír Horecký,Zdenka Horecká
Praktická kuchárka obľúbené recepty Zdenky Horeckej – Vladimír Horecký,Zdenka Horecká
Tradičná babičkina kuchárka 1 – Vladimír Horecký
Zemiaky sú nenahraditeľnou surovinou v každej kuchyni. Sú nízkoenergetické a ľahko stráviteľné. Pre ich širokú použiteľnosť ich právom označujeme ako náš druhý chlieb. Môžeme ich pripravovať ako prílohu k hlavnému jedlu, ale aj ako hlavné jedlo alebo z nich vykúzliť chutný múčnik. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur hendrerit dui vel eleifend sollicitudin. Phasellus convallis magna non dui aliquet aliquet. Phasellus ac consequat ligula. Praesent orci nisi, porttitor maximus hendrerit et, elementum vitae elit. Sed est justo, sollicitudin eu metus sit amet, tempus consequat massa. Ut volutpat magna sit amet metus aliquam facilisis. Sed ac nibh id est viverra commodo. Donec luctus quis eros vel placerat. Vivamus tempus imperdiet tellus, convallis ornare velit. Maecenas metus leo, tempus eget vehicula eget, dignissim ac sem. Vivamus et venenatis mauris. Suspendisse vulputate tellus id mi tempus scelerisque. Donec sed finibus sapien. Vestibulum tempus magna a magna pretium venenatis non eu lorem. Morbi ligula erat, gravida et ultrices quis, cursus in metus. Donec volutpat cursus ex, eu rutrum dolor vulputate vel. Morbi varius est id orci dignissim congue. Etiam euismod leo sed arcu maximus, a suscipit nisi convallis.